8 Mart 2011 Salı

Marduk veya Nibiru, Kuran’daki TARIK veya eski yazıtlarda geçen 12. gezegen olabilir mi?





Önce Marduk nedir, onunla başlayalım daha sonra yukarıdaki resme döneceğiz.
Marduk, Sümer yazıtlarına göre 36 milyar km. uzaklıkta olup, 3661 yılda bir dönerek dünyaya yakın geçiş yaptığı iddia edilen gaz gezegen. İsmini Babil tanrılarının kralı Marduk’tan alır. Son yörünge geçişini, MÖ 1649′da yaptığı iddia edilen Marduk, bir mite göre Thera yanardağının patlamasını da içeren bir dizi doğal âfete neden olmuş, Mısır’dan Çıkış mitlerine esin kaynağı oluşturmuş, yakındoğu başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde siyasi ve sosyal dengeleri altüst etmiştir. Sümerler ve eski kültürler gezegen sayısını hep 12 olarak kabul etmiştir.
Varlığına dair kanıtımız var mı?                                                                                                                1981 yılının Ocak ayında gazeteler, Pluto’nun yörüngesinin, Gezegen X’in varlığını gösterdiğini yazdı. Bundan 3 yıl önce Zecharia Sitchin isimli yazar, bütün Sümer yazıtlarını incelemiş ve 12 gezegene sahip olduğumuzu yazmıştı bile. 1982′de NASA, gezegenlerin çok ilerisinde bir nesne olduğunu resmi olarak kabul etti. Bir yıl sonra 1983, yeni fırlatılan IRAS, hemen Gezegen X’i buldu. JPL Californiya’dan bir IRAS biliminsanı Washington Post gazetesinde, Jüpiter büyüklüğünde (tam eskilerin anlattığı gibi) bir gök cisminin Orion takımyıldızı yönünde bulunduğunu açıkladı. Daha sonra bir hata yapıldığı, öyle bir gezegenin var olmadığı açıklandı ve olay örtbas edildi. Şimdi ise, gazeteler yine böyle bir gezegenin (yeni ismiyle Tyche) muhtemelliğinden bahsediyor (manşetler aşağıda).

1983 Washington Post manşeti. “Gizemli Gök Cismi Keşfedildi.”
Eliptik yörüngesi iki Güneş’in etrafında olduğu düşünülüyor. Diğer Güneş, Güneş’imizin koyu ikizi (Galaksideki yıldızların %80′i iki veya daha fazla yıldızdan oluşur). Bir sonraki geçişinin Mayıs 2009 – 2012 arasında olacak, bu zaman zarfında, yıkıcı olaylar zinciri yaşamamız muhtemel.
En son Gezegen X haberleri:
Şimdi ilk resme geri dönelim. Resim, youtube’da astrolpatriot isimli bir kullanıcıya ait. 30 yıldır astronom olduğunu söylüyor. Şubat 14 – 28 arasında Leo takımyıldızının orada (piramitlerin gösterdiği orion takımyıldızına doğru ilerleyen) bir Güneş ve onun yörüngesinde dönen gezegenler bulunduğunu iddia ediyor. Tam da Google Sky ve Microsoft Telescope’un sansürlediği yerde. Söylediklerine inanmayanlar için yakında teleskobunu internet üzerinden canlı yayına açacak. Kardeş güneşi ve onun yörüngesinde dönen gezegenleri belli sürelerde işaretleyip hareket ettiklerini gösterecekmiş.
İşte kendi açıklaması:
Son birkaç hafta, Elenin, Niburu hakkında birkaç video yükledim. Orion, Leo ve Sünbüle (Virgo) takımyıldızının bulunduğu bölgelere bakarak bazı hatalar yapıldığını veya bazı bilgilerin yanlış verildiği sonucuna vardım.
10 Aralık 2011 yılında Leo Elenin isimli bir astronom Sünbüle (Virgo) takımyıldızında, kuyrukluyıldıza benzer eliptik bir yörüngesi bulunan birşey keşfetti. Bu kuyrukluyıldızı aradım fakat bulamadım ve şöyle düşünmeye başladım. Leo tarafından görülen aslında Nibiru olduğunu düşünmeye başladım.
İkiz Güneşimizin etrafında 7 gezegen var. Bu gezegenler, pro-grade (ilerleyen) hareketle İkiz güneş sistemindeki konumlarını koruyarak yörüngede dönüyor. Bu gezegenler, ikiz yıldızımızın bizim güneşimizin günberisini transit geçmesinden çok daha az zamanda yörüngede dönüyorlar. Dış güneş sistemini kesip geçtiği görülen en dış gezegen, ikiz yıldızımızdan daha yavaş hareket ediyor. Aslında bu gezegenler ve ikiz yıldızımız pro-grade hareket ile ilerleseler de en dıştaki gezegenin hareketi retrograde (geri giden) görülecektir.
Bu, en dıştaki gezegeni Nibiru olarak açıklayacaktır. Dünya’dan kuyrukluyıldız olarak görülmesi son derece normal çünkü yüzeyindeki buzların dökülmesi, Güneş’ten çok büyük uzaklıkta bile onu kuyruklıyıldız olarak gösterecektir.
Karanlık yıldız ve onun yörüngesinde dönen 2 gezegeni, Güneş sistemindeki 9 bilinen gezegene eklersek Sümerlerin 12 gezegen senaryosuna daha da yaklaşmış oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder